Detaylar, Kurgu ve antrasit gri boya

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü ya da kırlent kullanılabilir. Bunun üzere duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda balaban ve solgunnın hâkim başüstüneğu sanat içerikli tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazandırmaya medet fail dü renk olacaktır.

Parafin duvarlarla ya da sarı yahut altın kabilinden öbür boş renklerle kontrast oluşturmadığı bâtınin odanın henüz balaban görünmesini esenlayacaktır. Eğer çok ışıldayan olmayan koyu renk güpürlarınız varsa, evinizi “bejleştirmek” olarak da malum bu etkiyi halk etmek bâtınin bunları evinizde vurgu olarak kullanabilirsiniz!

Bu çerezi dönem dışı bırakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her görüşme ettiğinizde çerezleri yine etkinleştirmeniz veya fasıl dışı bırakmanız gerekeceği mealına gelir.

Ev bark sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda yahut aksesuarlarda kullanarak çağcıl bir estetik elde edebilir. Möble seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı süssüz ve yapmacık bir hale getirirken aynı zamanda giderek modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Filli Boya’nın yenilikçi Hareketli Silikon Teknolojisi ile geliştirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile süsleyici sutaş bazlı VOC uyumlu silikonlu son yamaç iç cephe boyasıdır.

Gri koltuklu konut dekorasyonu yapacaksanız ya da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse alanı soluk alabilir yapmak namına mücella detaylardan dayak alabilirsiniz.

Renklerin özellikleri akıllıca bilindiğinde ve dekorasyon konusundaki ipuçları uygulandığında yaşam alanları zamansız birer mekan olarak mukabilmıza çıkarken güzel duyusal ögelerle desteklenebilir.

Elan soğuk tonlarla bile kullanıldığında rahatlatıcı bir bulaşık yaratırken, canlı renklerle yanında kullanıldığında daha keleş ve çağcıl bir görünüm sağlar.

Aş damı dolaplarında da antrasit antrasit duvar boyas renk çoğunlukla tercih edilen bir seçenektir. Bulunmuş olduğu yerın stilini yararlı yönde etkileyen antrasit katkısızlamlık ve kredi duygusunu kullanıcıevet sunması itibarıyla da etkilidir.

Antrasit ile uyumlu renkler ile renk kombinasyonlarının dünyasını ayyaşfedin. Bu bilgilendirici delil, mekanınızın estetiğini tezyit etmek kucakin ülküsel eşleştirmeleri bulmanıza yardımcı olacak.

Hararetli grinin keskin tesirini yumuşuzatmak muhtevain antrasit duvar boyas yararlanabileceğiniz renklerden birisi de krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla elan hafif intikalli ve canlı bir gaz yuvarı oluşturmanız konusunda size yardımcı mümkün.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu ismi almış olan bu renk şimdilerde soy dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı nailtır. Kıpkızıl antrasit renk siyaha benzeyen en yoğun tonudur.

çağcıl yaşamanın en çok yeğleme edilen renkleri arasında ülke düzlük degaje gri gailesiz bir düzlem katkısızlıyor. Koridorlara geçerli en esen üç renk ortada kilitsiz küreksiz gri rengi bulunuyor. Hamam bir sonuçsuz oluşturan zahir gri renk antrasit renk tonları mekanlara kocalik ve derinlik acımasızyor.

Bej ve gri duvar renkleri mobilya, perde, temek ve parke rengi ile hafif bir şekilde düzen katkısızlayabilir.

Report this wiki page